Laat je niet gek maken

Soms fiets je fluitend de dag door. Maar op andere dagen is de chaos compleet.

Iedereen moet ergens anders worden gebracht of gehaald. En je sjouwt je suf met een berg bagage. Kan dat niet makkelijker?

Laat je niet gek maken. Cangoo is er voor je. Jouw alles-in-één bakfiets maakt van elke logistieke nachtmerrie een fietsfeestje.

 

Grote sprongen, snel thuis

Cangoo is geïnspireerd op de kangoeroe: met haar warme buidel waarin ze haar jongen veilig en comfortabel vervoert. Met snelle sprongen verplaatst ze zich van A naar B.

Bij onze Cangoo bakfietsen zijn veiligheid en kwaliteit dan ook topprioriteit. En dankzij de krachtige motor zweef je naar je bestemming. Met ook nog een mooi design krijg je voor een zacht prijsje heel veel bakfiets voor je geld.

Alle Cangoo bakfietsen worden kant-en-klaar bij je afgeleverd. Inclusief regenhuif en montage, dus. Geen verborgen kosten, geen vervelende verrassingen.

Service

Wij hebben de fiets met veel aandacht en vakmanschap gemaakt. En als ‘ie goed onderhouden wordt, heb je er extra lang plezier van.

Is je bakfiets toe aan een onderhoudsbeurt? Breng ‘m dan naar je favoriete Cangoo-dealer bij jou in de buurt. Gewoon je eigen fietsenmaker dus, wel zo prettig.

Voor vragen over je fiets kun je ook bij onze bakfiets-experts terecht. Onze klantenservice is iedere dag bereikbaar van 9.00 tot 17.00

Algemene voorwaarden - privacy